Dit is volgens Marvel de allereerste superheld ooit (foto’s)

Captain America mag dan de eerste oorspronkelijke Avenger zijn, maar dat maakt hem niet meteen de allereerste Marvel-superheld ooit.

Daarvoor moeten we de comic-klok 65 miljoen jaar terugdraaien, want de uitgeverij Marvel heeft in Avengers#26 bevestigd dat de eerste held die onze planeet verdedigde tegen krachten met slechte bedoelingen een…. dinosaurus was. Volgens de verhaallijn die Marvel heeft uitgestippeld, zou de asteroïde die alle dino’s uitroeide niet toevallig zijn ingeslagen op de aarde.

De massale uitsterving van al het prehistorisch leven was nodig opdat slechts één T-Rex de energie van de meteoor zou absorberen en dusdanig de eerste superheld ooit zou worden om komende buitenaardse invasies af te slaan. De dino had de naam Starbrand en we vermoeden dat zijn korte armpjes hem weinig hulp boden in het heetst van de strijd.

Het zou in ieder geval weer een leuke verfilming opleveren mochten ze bij Marvel Studios een gebrek aan inspiratie hebben, zolang ze het beest maar geen cape aandoen.

Meer tenenkrullend dan dino’s met machinegeweren op hun rug, dat kan toch niet. 

1

Image 1 of 3

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More