Dit is het ultieme scherm voor gamers

Size doesn’t matter. Zeggen ze, ja. Maar als een gamer mag kiezen tussen een 15 inch-scherm of de nieuwste mastodont van Samsung, dan hoeven we daar geen tekeningetje bij te maken.

De CHG90 is met 49 inch en een beeldverhouding van 32:9 de grootste curved gamingmonitor ter wereld. Maar het wordt nóg mooier. Met een schermresolutie van 3840 x 1080 pixels weergegeven op een QLED-paneel met Quantum Dot-technologie en een verversingssnelheid van 144Hz vloeien de beelden vlotter in elkaar dan de Niagarawatervallen. Wilt uw vriendin meegenieten van uw ongetwijfeld waanzinnige gameskills, dan kan ze dat feilloos door de kijkhoeken van maar liefst 178 graden.

Is 49 inch voor u toch een beetje te veel van het goede, dan heeft Samsung ook daar meteen antwoord klaar. Hetzelfde scherm komt ook in de bescheidenere formaten van 31,5 en 27 inch.

De prijs is uiteraard navenant. De CHG90 kunt u vanaf eind augustus aanschaffen voor 1.499 euro. De kleinere broertjes voor 799 euro (31,5 inch) en 699 euro (27 inch). Gamen maar!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More