Dit is het originele interview van de bekende Dimitri Finds Out-meme (video)

Voor de professionele meme-kenners onder ons moeten we Dimitri niet meer voorstellen.

Dimitri Finds Out, ook wel bekend als Musical Personality, is een reeks van parodiefilmpjes die gebruik maken van verzonnen ondertitels. In het filmpje zien we een jolige Rus geïnterviewd worden waarna hij zijn opwinding over het onderwerp in kwestie niet meer kan tegenhouden en ongecontroleerd begint te dansen.

Het interview werd opgenomen in de nachtclub Compass in de Russische stad Veliky Novgorod door de lokale tv-zender Triada.  Omdat de video sinds 2008 zo hard viraal ging en tot heden nog steeds niet uitgestorven is, besliste de tv-zender het originele interview opnieuw uit te zenden in HD-kwaliteit.

In de reportage wil verslaggeefster Varvara Brandl meer te komen weten over de trancemuziek die gespeeld wordt in de club. Op dat moment komt ze een dronken student tegen die door het internet Dimitri werd gedoopt.

Waar Dimitri tegenwoordig uithangt is niet geweten, maar het zou ons niet verbazen mocht hij het meesterbrein zijn achter de meer dan 950.000 euro aan gestolen blikjes Red Bull.

En omdat we nu toch bezig zijn: hier nog enkele video’s met andere ondertiteling:

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More