Dit is het bewijs dat prinses Claire nog steeds in Tervuren woont

In Humo wordt een ‘royaltywatcher’ aan het woord gelaten. Ze heeft het ook over Laurent en Claire.

De royaltywatcher: “In Tervuren, de woonplaats van het gezin, horen wij dat Claire niet meer te zien is. Laurent gaat er naar de plaatselijke Carrefour om kant-en-klaarmaaltijden te kopen. De prinses is met de kinderen naar haar ouders in Chaumont-Gistoux getrokken. Al anderhalf jaar is ze niet meer in het openbaar gesignaleerd.”

Dat laatste is manifest onjuist. Claire was vorige week met haar zonen in een supermarkt in Jezus-Eik (Overijse). Die supermarkt ligt op enkele kilometer van villa Clémentine. We hebben hier vanmorgen nog een stuk over geschreven.

De royaltywatcher verder: “Tijdens de eerste coronagolf verscheen een artikel waarin stond dat ze met het virus was besmet en zwaar ziek was. Maar een vertrouwelinge van Paola en Claire vertelde ons dat Paola uit de lucht viel toen ze dat nieuws vernam — en zij komt erg goed overeen met Claire.”

“Claire trekt in de zomer ook vaak met de kinderen naar de boot van Albert en Paola in het Zuiden van Frankrijk. Laurent gaat dan niet mee. Een kapper – van kappers verneem je alles – zei me dat Laurent hem vertelde: ‘Ze nemen me zelfs mijn vrouw en kinderen af.’”

Wat wij leerden van kappers (toen we nog haar hadden) is dat kappers de grootste roddelaars zijn en dat die roddels zelden juist zijn.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More