Dit is het belachelijkste Van Ranst-dreigement tot hiertoe

De bedreigingen die de extreemlinkse viroloog al naar het hoofd geslingerd kreeg, vallen niet meer op een dozijn handen te tellen.

Marc Van Ranst doet niet alleen soms bizarre uitspraken over corona en vaccins en dergelijke, hij doet ook nogal veel aan Twitter-politiek. Alles wat rechtser is dan pakweg PVDA is volgens hem extreemrechts, en moet uitgeroeid worden. Of toch op zijn minst opgesloten en zwaar gestraft.

Een attitude waar heel wat mensen witheet van woede van worden. Heel wat mensen hebben al mogen uitleggen aan de politie, waarom ze Twitter-gewijs Marc Van Ranst bedreigden, en onderstaand sujet mag zich binnenkort wellicht aan dat lijstje toevoegen.

De woesteling in kwestie begint redelijk beleefd, maar de toon verandert snel:

“Beste meneer Van Ranst. We zijn met een team bezig om u en uw naasten zwaar te mishandelen. We gaan alles kapotmaken. Wij gaan u persoonlijk opzoeken en u zult geen daglicht meer kunnen zien omdat we uw ogen eruit zullen steken. Groeten Johan.”

Dan wordt er ook nog wat gescholden: “Vies vuil kankergezwel dat je bent.”

En tot slot: “Uw auto zal sowieso afgebrand worden.”

Dat laatste is wel een erg idiote bedreiging. Marc Van Ranst verklapte een half jaar geleden namelijk, dat-ie al bijna dertig jaar niet meer met de auto rijdt. In 1993 kwam hij, kort na mekaar, naast de kant van de weg terecht, waarna hij niet meer durfde te rijden. Hopelijk hebben de buren van Van Ranst een goeie autoverzekering, want met zo’n halve zolen van bedreigers weet je maar nooit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More