Dit is de verleidelijkste voetbalfan die je vandaag te zien krijgt (foto’s)

Terwijl de Belgische voetbalwereld stilletjes uit het dal kruipt na de omkoopschandalen, nemen we even eens een kijkje waar het voetbal met meer passie en minder rekenwerk wordt beleefd.

Al blijft deze Italiaanse ex-scheidsrechter niet onschuldig aan zekere partijtijdigheid. 

Claudia Romani verdiende vroeger goed haar boterham als model. De 33-jarige Italiaanse schone wou echter een nieuw uitdaging aangaan. Dat deed ze door ref te gaan spelen in het voetbal. Ze behaalde zelfs alle nodige diploma’s om te kunnen fluiten in de Serie’s A en B. Deze beslissing legde haar geen windeieren, want haar Instagram-legertje steeg opeens van 60.000 tot maar liefst 715.000 volgers.

Maar omdat ze iets teveel foto’s postte waar ze haar intense liefde toonde voor A.C. Milan, waren de hoge voetbalbonzen van mening dat ze allesbehalve objectief kan oordelen mocht ze ooit een wedstrijd van AC Milan fluiten. Hierdoor besliste ze om even haar carrière als scheidsrechter on hold te zetten en haar te concentreren op rolletjes in reality shows en als model. Met succes, want onlangs won ze nog de wedstrijd van meest sexy supporter van Italië. Een match die je maar al te graag wilt fixen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More