Dit is de ultieme prank om je collega’s te doen koken van woede (video)

Ben je een beetje de seut van het kantoor en wil je graag eens die collega’s terugpakken voor al dat getreiter, maar je bent niet mans genoeg voor het serieuze gerief?

Wel dan kan je op deze manier geniepig terugslaan. En het vergt slechts enkele muisklikken. Op de website Namaak Windows Update Schermen kan je namelijk nep Windows- of Mac-schermen activeren, waardoor het lijkt alsof je pc updates aan het installeren is. Het leuke is dat deze updates een eeuwigheid duren eer ze geïnstalleerd geraken. Voor elk besturingssysteem is er wel eentje beschikbaar.

Als je collega na  uren wachten stilletjes gefrustreerd begint te geraken, doe hem er dan zeker aan denken dat een pc uitschakelen tijdens de updates systeemfouten kan veroorzaken. Indien hij op de enter-toets drukt, verschijnt het beruchte blauw scherm des doods. Een extra bonus bovenop de reeds ontstane ergernis. Deze prank werkt ook op tablets.

Onderaan een kleine instructievideo. Bedank ons later maar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More