Dit is de stem achter de duivelse Lady Dimitrescu uit Resident Evil 8 (video)

Er is heel wat heisa geweest omtrent het meest opvallende personage uit Resident Evil 8: Village.

Met haar lengte van 2.90 meter is Lady Dimitrescu een bloederige verschijning die menig speler de stuipen op het lijf joeg. 205 kilogram puur kwaad. Je kan dus zeggen dat ze hoge hakken draagt die letterlijk om te doden zijn. In het spel staat de vampiermevrouw erom bekend dat ze graag het bloed opslurpt van zeer kuise meisjes.

De naam Dimitrescu is afkomstig van Roemenië, of beter gezegd Transsylvanië, de thuisbasis van de legendarische Dracula. Ondanks haar angstaanjagend uiterlijk en een nooit geziene bloeddorst, zijn gamers gewoonweg wild van haar.

Na de release van het spel, werd ze ook trending op Twitter. Spelers verklaarden dat ze liever naar haar toe zouden lopen, dan weg van haar. Allerlei seksuele fantasieën deden eveneens de ronde en het duurde ook niet lang eer Regel 34 van het internet in werking trad. We laten het aan jou over om uit te zoeken wat deze regel precies inhoudt.

Zou Lady Dimitrescu ook hetzelfde effect gehad hebben mocht ze inhoudelijk overkomen als Zatte Rita? We denken het niet. Het was aan stemactrice Maggie Robertson om haar zo huiveringwekkend mogelijk te doen overkomen.

In het interview onder verklaart Maggie hoe het was om voor het eerst te acteren in een game en hoe ze omgaat met een leger aan nieuwe fans. Zelf is ze ‘maar’ 1.80 meter, maar net als haar alter ego….looks to kill for!

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More