Dit is de reden waarom het afscheid tussen Jon Snow en zijn wolf zo afstandelijk was

Vergeet even die onnozele koffiebeker die te zien was in de vierde aflevering van het achtste seizoen van Game of Thrones. Het echte drama speelde zich elders af.

Namelijk het moment dat Jon Snow vertrok naar King’s Landing om te gaan strijden. Elk belangrijk personage zoals Sam, Gilly en ook Tormund kreeg een laatste welgemeende knuffel van Jon. Maar tot grote woede van vele fans werd één belangrijk personage over het hoofd gezien.

Namelijk zijn trouwe metgezel Ghost.  Het dier moest zich tevreden stellen met een knikje van zijn eigenaar en de boodschap dat hij voortaan moest ronddwalen in The Land Beyond The Wall in plaats van in het bijzijn van Jon. Een waar onrecht, zo vonden fans van Game of Thrones die hun ongenoegen meteen uitten op Twitter. Het arme beest was zelfs een oor kwijt geraakt tijdens de Battle of Winterfell. Stank voor dank.

Maar volgens de regisseur was het een bewuste keuze om Jon zo ver mogelijk te houden van de wolf. Want als je Ghost alleen op het scherm ziet, betreft het een echt dier van vlees en bloed. Maar eens Ghost zich mengt tussen de mensen, is het een volledige CGI-creatie. Dit om de veiligheid van de acteurs te bewaren, omdat wolven nu eenmaal onvoorspelbare dieren te zijn. 

Maar budgettair gezien waren de kosten te hoog om Jon te doen aaien met een computergegenereerde Ghost.

Misschien hadden ze wat geld kunnen lenen bij Starbucks?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More