Dit is de nieuwe Mick Jagger gemixt met de Foo Fighters (video)

Rockpunk van een bompa.

Jagger is 77 jaar en de man springt nog altijd in het rond als een veulen. Na zijn levensstijl? Il faut le faire. Voor alle duidelijkheid, het wilde rock and roll-leven heeft Jagger al een tijdje achter zich gelaten. In het dagelijkse leven is Jagger nu een hele gewone, hele degelijke Brit.

Maar, muziek maken, doet hij nog altijd. Hij lanceerde zonet op YouTube een nieuw nummer ‘Easy Sleazy’. Niet met zijn Stones-broeders deze keer, maar met Dave Grohl (52) van de Foo Fighters. Ze werkten – geheel volgens het corona-protocol – samen vanop afstand. Grohl mepte in een vorig leven op de drums van het legendarische Nirvana-album ‘Nevermind’. Op dit nummer mag hij naast drummen ook het beste van zichzelf geven op gitaar en basgitaar.

Resultaat is een powernummer over lockdowns en covid-ergernissen met het vernis van rock and roll erover. Klinkt als een Stones nummer, maar toch net dat beetje anders. Niet slecht voor voor een bompa van 77.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More