Dit is de mooiste tiener van de wereld (foto’s)

In Guatemala werd deze ochtend de titel Miss Teenager uitgereikt aan de Nederlandse Quishantely Leito. Zij volgt wijlen Lotte van der Zee op als mooiste tiener ter wereld.

18 jaar is ze en bij wet dus eigenlijk al volwassen, maar zolang je de 20 niet gepasseerd bent, mag je deelnemen aan de missverkiezing Miss Teenager. Tienermeisjes uit meer dan dertig landen dongen mee naar die titel, maar het lint ging vanochtend dus naar de Rotterdamse Quishantely.

Zij treedt in de voetsporen van het Nederlandse model Lotte van der Zee, die in 2017 nog de titel op haar naam mocht schrijven, maar in maart dit jaar overleed aan een hartstilstand. Van der Zee werd 20 jaar oud. Tijdens de verkiezing in Guatemala werd er een minuut stilte gehouden en Quishantely Leito zei in haar toespraak dat ze haar nieuwe titel als Miss Teenager voor Lotte draagt.

Tweemaal op rij gaat het lint dus naar een Nederlandse. Quishantely werd eerder ook al Miss Teen of Zuid Holland en Miss Teen of the Netherlands. Ze groeide op in de wijk Rotterdam-Zuid en is naar eigen zeggen niet rijk. “Het leven is je gegeven en daar moet je altijd het beste uit halen”, zei ze tijdens de vragenronde. Verder zou haar grootste angst zichzelf verliezen zijn. “Waardeer altijd wat je hebt in het leven”, was haar boodschap. “Het afgelopen jaar heb ik mijn vader verloren, de laatste maanden zat hij in een rolstoel maar zelfs toen was hij altijd positief.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door QUISHANTELY LEITO (@shanty.leito) op

1

Image 1 of 10

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More