Dit is de man die Zuhal Demir bezwangerd heeft

Gisteren kondigde Zuhal Demir op Twitter aan dat ze in blijde verwachting is. Dat is prachtig nieuws voor de Limburgse N-VA-staatssecretaris en haar anonieme vriend. Maar voor ons is die mysterieuze man niet zo anoniem.

Als alles goed gaat, loopt er in december een bengel rond ten huize Demir. De 37-jarige N-VA-staatssecretaris is immers zes maanden zwanger en kondigde dat gisteren vol trots aan op Twitter en even later in het Eén-praatprogramma Van Gils & gasten.

Toen Van Gils haar vroeg wie de gelukkige vader is, wenste ze dat liever niet te vertellen. “Mijn vriend staat niet graag in de picture, dus ik hou dat graag privé. Hij heeft zoiets van: ‘er staat al iemand op de eerste rij, laat mij maar achter u zitten’”, vertelde ze.

Nu hebben wij zoiets van: als je Vlaanderens meest begeerde – of het komt toch in de buurt – politica zwanger maakt, dan mag je daar best fier op zijn, toch? En als dan ook nog eens blijkt dat mijnheer een voormalige hoofdredacteur van P-magazine was, dan kunnen we al helemaal niet meer zwijgen.

Zodus: die mysterieuze man is niemand minder dan Michael Lescroart. Wie? Wel, Lescroart was van 2009 tot 2012 hoofdredacteur van ons toenmalig weekblad P-magazine. Nadien ging hij aan de slag als journalist bij Gazet van Antwerpen en ondertussen is hij woordvoerder van OCMW-voorzitter Fons Duchateau (N-VA). Kleine wereld, ziet u.

Bij dezen wensen wij Zuhal, Michael en hun ongeboren bébé veel geluk! Daar hoort een throwback bij naar 2015, toen de knappe Demir voor onze lens poseerde. Geniet ervan!

1

Image 1 of 6

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More