Dit Instagram-model host toernooi van 50.000 dollar

Combat gaming host een toernooi met maar liefst 50.000 dollar (zowat 41.000 euro) als prijzenpot voor het gekozen goede doel van de deelnemers.

Het event is gepland op 28 januari. Er zullen onder andere professionele voetballers als Daniel James en Pierre-Emerick Aubameyang spelen aan de zijden van professionele gamer Benjy ‘benjyfishy’ fish, streamer David ‘Grefg’ Cánovas Martínez, muzikant James Arthur en nog vele andere bekendheden. Deze mensen zullen de strijd aangaan voor 50.000 dollar, dat naar hun gekozen doel of organisatie gaat.

De volledige show zal live te volgen zijn via het live streaming platform Twitch, op de pagina van Combat gaming, om precies 19 uur.

Een show die je niet wil missen: de host van de show is niemand minder dan Instagram-model Turntdaisy. De achttienjarige jongedame is ook populair op TikTok en YouTube, en zelf speelt ze games op haar Twitch-livestream, zoals Fortnite en Warzone.

(NoFear)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More