Dit geniale T-shirt zorgt onmiddellijk voor grotere boezem (video)

Uitgevonden door een knotsgekke Japanse.

Voor dames die een maatje meer – of enkele maatjes – in de bloes willen, zijn er verschillende oplossingen. De meest voor de hand liggende manier is een borstvergroting. Om die uit te voeren moet je wel een goeie vakman kiezen, of voor je het weet ziet de boezem eruit als een stel ballonnen die opgeblazen werden door Pippo de clown. En zo’n vakman kost geld. Of met andere woorden: een goede borstvergroting is niet goedkoop.

Dames die zo’n operatie niet zien zitten, die kunnen het ook op de catwalk-manier doen. Heel wat modellen steken kipfilets in hun beha om een vollere boezem te krijgen. Die zijn niet afkomstig van een geslachte kip, dat zou immers nogal onhygiënisch zijn. Die kipfilets zijn gewoon een soort van gelei-achtige behavulling en lijkt toevallig een beetje op – je raadt het al – een kipfilet.

De Japanse kledingontwerpster Sakura Inagaki Saki heeft nu warempel nog een manier gevonden. Een T-shirt, dat dankzij een uitgekiende print de illusie van een flinke bussel hout voor de deur geeft. Dat is geniaal gevonden, toch?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More