Dit fake yogamatje is bedoeld om je biertjes koel te houden (foto)

Niet zo lang geleden lieten we onze trouwe lezers nog kennismaken met Bieryoga.

Bierflesjes op het hoofd balanceren, drinken tijdens een handstand, de ‘biergroet’ doen: het waren slechts enkele van de vele leuke oefeningen tijdens een sessie Bieryoga. Maar ben je zo onsportief dat zelfs dat beetje bewegen er te veel aan is voor jou en wil je enkel wil genieten van dat gerstennat? Simpel voor de eeuwige vrijgezel, maar wel problematisch voor de getrouwde venten onder ons die onder streng toezicht staan bij de vrouw des huizes. Want zij wil uiteraard dat jij je voornemens volhoudt, met name meer bewegen om die bierpens te doen wegsmelten.

Daar heeft de website Trinken een lumineus idee op gevonden. Hun webshop blinkt namelijk uit van gadgets waar je stiekem bier in kan smokkelen zonder dat je partner argwaan krijgt. Zo heb je dus de Trinken Beer Mat. Een bierhouder vermomd als een yogamat. Niet alleen blijven je biertjes lekker koel erin, er past ook een volledig sixpack in.

Via een vals eindstuk kan je het ‘matje’ gemakkelijk openen om snel een blikje te ledigen. Dankzij bijhorende kan je het overal meenemen van het park tot in het festival. 

Voor slechts 27 euro begin je aan een innerlijke spirituele zoektocht…eentje met een schuimkraag weliswaar.

  

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More