Dit experiment zal vele ufo-jagers wreed in het harnas jagen (video)

De meest voor de hand liggende verklaring is meestal ook de juiste.

Dat is ook zo bij UFO-waarnemingen. De meeste vliegende schotels worden vrij snel ontmaskerd als vliegtuigen, drones, sterren of zelfs als het ruimtestation ISS. En die slijmerige, enge gerimpelde mannetjes met een onverstaanbaar brabbeltaaltje die af en toe al doelloos al wandelend worden gespot? Ach, dat zijn gewoon Belgische senatoren.

Maar aangezien volgens sommige wetenschappers het heelal oneindig is, is er oneindig veel kans op buitenaards leven. Misschien daarom dat er elk jaar een handvol meldingen zijn waarvoor het ufo-meldpunt nog geen verklaring heeft?

Filmmakers zoals Daniel Riley van Stratus Productions maken het de Scully’s en Mulders onder ons nu nog moeilijker om realiteit te onderscheiden van de science fiction. Hij bevestigde onderaan een drone een LED-lamp met een vermogen van maar liefst 1.000 Watt.

Het resultaat kan je al raden. Een enorme lichtstraal vanuit de wolken, waardoor het lijkt alsof je elk moment kan ontvoerd worden.

I want to believe… but euhm… eventjes nog wachten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More