Dit Brussels tattoomodel is van top tot teen een echt plaatje (foto’s)

Het is lang geleden, maar eindelijk waait er nog eens iets positiefs over uit onze hoofdstad. De 27-jarige Tess Van den Eynde is afkomstig van Hombeek te Mechelen en is ondertussen een ingeburgerde Brusselaar geworden.

Met haar vlamrode haar en een lichaam bedekt met tatoeages weet ze in ieder geval op te vallen in de grijze massa.  Om de goede band tussen haar en haar ouders te symboliseren, liet ze op 19-jarige leeftijd haar eerste tattoo zetten op de schouders.  Sindsdien zijn er alleen maar bijgekomen, maar het meesterwerk blijft toch de sleeve op haar rechterarm, een verwijzing naar de Harry Potter-boeken.

Behalve fotoshoots verdient Tess ook haar brood als model op tattooconventies, zowel nationaal als internationaal, met als hoogtepunt The Great British Tattoo Show in Londen.  Op een van deze conventies mocht ze zelf komen opdraven in een volledige latex outfit, ooit gedragen door Christina Aguilera in haar muziekvideo Not Myself Tonight.

Als u juffrouw Van den Eynde ook echt het einde vindt,  kunt u haar doen en laten steeds volgen op Instagram.  Onderstaande foto’s tonen alvast wat voor vlees ze in de kuip heeft.

2

Image 2 of 11

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More