Dit Blockchain-platform laat gebruikers cryptocurrency minen door te gamen (foto)

We wisten al dat u cryptocurrency kunt minen door gewoonweg uw huiskamer te verwarmen. Maar doet u het liever op een interactieve en minder saaie manier, dan is het volgende wat voor u.

Naar schatting zal de laatste Bitcoin pas gemined worden in 2180. Er is dan ook wat straffe computerkracht voor nodig om al die complexe wiskundige berekeningen uit te voeren. De prijzen van videokaarten zijn het afgelopen jaar sterk gestegen vanwege de mining-hype, die ervoor gezorgd heeft dat videokaarten massaal opgekocht worden om cryptocurrencies als Ethereum, Zcoin en Monero te minen. Echte PC-gamers beschikken al over een kwaliteitsvolle videokaart en daar speelt het blockchain-gaming platform Chimaera gretig op in.

Chimaera  maakt het mogelijk om geheel nieuwe game-genres te creëren met de integratie van cryptocurrencies en crypto-assets, waarin u tegen andere spelers strijdt om grondstoffen en valuta die vervolgens volledig uw eigendom worden en waarde hebben in de echte wereld.  De voordelen zijn dat deze gamewereld feitelijk niet te hacken valt, valsspelen onmogelijk is, servers constant draaien en een spelontwikkelaar nooit de stekker uit een spelwereld kan trekken. Zo zal het voetbalmanagement game Soccer Manager™ Crypto één van de eerste spellen worden op Chimaera . In dit spel kunt u virtuele voetballers verhandelen voor echt geld.

Het platform biedt een compleet nieuwe cryptocurrency, namelijk CHI dat momenteel zo’n 0,00002 bitcoin waard is. Chimeara is nu van start gegaan met de voorverkoop, waarmee u extra goedkoop CHI kunt bemachtigen. 

Naast porno kijken, kunt u dus nu ook poen scheppen door te gamen.  Waarom het huis nog verlaten?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More