Dit 20-jarige model vergezelde Leonardo DiCaprio naar Coachella (foto’s)

Als Leonardo DiCaprio een streepje moest trekken voor elk model dat hij ooit aan de haak heeft geslagen, komt hij niet toe met een ganse potloodwinkel.

Niet alleen is Coachella hét openingsfestival van het festivalseizoen in de VS. Elk jaar reist een enorme waslijst aan beroemdheden naar Indio, Californië. Niet zozeer om het muziekspektakel bij te wonen, maar eerder om gezien te worden en zodoende de nodige likes te genereren op hun Instagram. Het is ook hier dat de nieuwe kledingtrends voor de zomer in gang worden gezet.

We betwijfelen of mister DiCaprio een rasecht mode-icoon is, want dat gedeelte laat hij liever over aan zijn harem modellen. De gelukkige dit jaar was de Argentijnse Camila Morrone. Liefde voor oudere acteurs zit duidelijk in de genen, want haar 38-jarige moeder is de huidige vriendin van de 77-jarige Al Pacino. En aangezien er in de Californische woestijn geen groene blaadjes groeien, bracht DiCaprio er zelf maar eentje mee.

🍬🍬🍬

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More