Dino’s uitgerust met machinegeweren maken het bont in Jurassic Thunder (video)

Onze prehistorische vriendjes mogen niet altijd even waarheidsgetrouw zijn afgebeeld, de makers van Jurassic Thunder overdrijven nu toch wel een heel klein beetje…

De film ziet er uit alsof men een budget had recht evenredig met het inkomen van een Brusselse dakloze stakker, maar dat moet niet noodzakelijk een minpunt zijn. Want hierdoor kan de film wel eens in de categorie ‘zo slecht dat het fantastisch is’ vallen.

In de regisseursstoelen zaten Milko Davis en Thomas Martwick’s en zij wisten Heath Heine, Rick Haak en Elvis Sharp te strikken/om te kopen/bedreigen (schrappen wat niet past) om de hoofdrollen te spelen.  Jurassic Thunder wordt verwacht in 2020, maar een gevoel in onze kleine teen zegt dat deze prent geen grootschalige release zal krijgen in de bioscopen.

Mocht het plot je interesseren: het Amerikaanse leger moet afrekenen met een bende terroristen die erin geslaagd zijn dino’s te klonen en te bewapenen met zwaar geschut. 

Waarom heeft Churchill daar destijds niet aan gedacht?

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More