Dimitri Vegas blijft verder bouwen aan muziekimperium

Ondanks de coronacrisis gaat het snoeihard voor Dimitri Vegas. Zo werd in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) een verrassende wijziging aangekondigd.

Sinds medio april is Dimitrios ‘Dimitri’ Thivaios bestuurder geworden van de vennootschap FINDERS KEEPERS. De onderneming heeft nu onderdak gekregen aan de Jordaenskaai, waar de andere ondernemingen van de dj’s zich bevinden.

De onderneming FINDERS KEEPERS werd opgericht in 2014 en doet ‘diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren’. De laatste jaarrekening over 2020 geeft aan dat het om een relatief kleine onderneming gaat. In dat jaar werd ook een beperkt verlies gemaakt.

De adresverplaatsing en de benoeming van Dimitri werden nog niet in het Staatsblad gepubliceerd. De informatie staat wel in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO). De informatie zal wel eerstdaags in dat Staatsblad gepubliceerd worden.

Aan de Jordaenskaai vinden we nu al heel wat ondernemingen van Dimitri. Het is een echt imperium aan het worden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More