Deze zeeppompjes zijn ideaal voor de propere borstenmannen (foto)

Onderstaande zeepdispenser haalde het net niet in onze top tien van meest pikante gadgets, maar het blijft niettemin heerlijk lekker politiek incorrect en dat is netjes.

En in deze tijden dat elk product onder een digitaal vergrootglas gelegd wordt door de social media-wereldverbeteraars met kramp in hun opgeheven vingertjes, voelt de Fuloon Shampoo Dispenser Breast Shape zeer verfrissend aan. Letterlijk en figuurlijk.

Deze twee zeeppompjes komen in de vorm van een welgevormde vrouwenboezem (of manboobs, wie zal het zeggen). De tepels zullen niet hard worden zodra je een ijskoude douche neemt, maar ze zullen je wel voorzien van zeepsop als je er hard genoeg in knijpt.

Ze zijn voorzien van krachtige zuignappen, dus je kan er naar hartenlust druk op uitoefenen zonder de hashtag MeToo naar je oren geslingerd te krijgen.

Ideaal geschenk voor de eeuwige vrijgezel die zijn motorboat skills naar een hoger niveau wil brengen.

Lees ook vooral de waarschuwing op de verpakking: Please don’t use your mouth suck out shampoo or soap! It is harm to your health!

Voor slechts 17,50 euro ben jij het properste ventje van de straat.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More