Deze whisky, gerijpt in Tabasco-vaten, doet uw ogen tranen van geluk (foto)

The Prairie Fire is een pittige cocktail van Tabasco en tequila en is bedoeld voor de dapperste drinkers. Deze shot is zeer eenvoudig te maken, u voegt Tabasco toe aan een shot tequila en klaar is Kees. 

De George Dickel Tennessee distilleerderij doet het even op een heel andere manier. In plaats van gewoonweg wat Tabasco toe te voegen aan hun whisky, laten zij de George Dickel Tabasco Brand Barrel Finish eerst dertig dagen rijpen in Tabasco-vaten. Zoals u weet bestaat deze pittige pepersaus uit 3 ingrediënten (azijn, rode peper en zout) en wordt 3 jaar in eiken vaten gerijpt om de intense smaak te bereiken.

Tabasco heeft dus samen met George Dickel het op een akkoordje gegooid om dezelfde vaten te gebruiken voor het rijpingsproces van de whisky. Het resultaat is een heerlijke whisky met een krachtige pikante nasmaak. De labels op de fles zijn gedrukt in dezelfde kleuren als die van Tabasco, zelfs met de typische rode dop. 

Een pikant mengsel dat dus niet de tong verbrandt, maar enkel wat losser maakt.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More