Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen die lopen haat (video)

De Belg Mario Vanhoenacker pakte vorig weekend in Australië zeventiende Ironman-zege én wordt de eerste triatleet met overwinningen op alle continenten. Bewonderenswaardig, maar uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Voor zij die nauwelijks uit hun zetel geraken maar toch ook eens willen weten hoe het voelt om over een finishlijn te lopen, was er de Boerne 5.0K race.

De wedstrijd ging vorige zaterdag door in Boerne, een stadje in het Amerikaanse Texas. Tijdens deze hardloopwedstrijd kon u een hele vijfhonderd meter lang bier en donuts consumeren, maar ook tussendoor even stoppen voor een sigaretje. Frisse lucht is nu eenmaal zo overgewaardeerd.

Slaagde u erin om de halve kilometer volledig uit te lopen, dan mocht u een sticker en medaille in ontvangst nemen. Zij die in het bezit waren van een VIP-ticket moesten trouwens de hele rit niet uitlopen maar werden naar de finish gebracht in een Volkswagen-busje.

Bent u een geboren luiwammes met een lege trofeeënkast , dan weet u waar in te schrijven volgend jaar.

Geplaatst door Jay Milton op zondag 6 mei 2018

 

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More