Deze Vlaming gaat aan de haal met blote Tanja Dexters (foto)

Of Tanja daar mee kan lachen? Waarschijnlijk niet.

Die Tanja Dexters toch. In 1998 kreeg zij het kroontje van Miss België op haar mooie hoofdje. Wat later organiseerde Dennis Black Magic een shoot met haar, waarbij ze niks om haar mooie lijf had. Doel van die foto’s: een kalender voor het jaar 2000.

Van die kalender werden 4.500 exemplaren gedrukt, die op nog geen dag tijd allemaal verkocht waren.

Onlangs was het nog dikke ambras over die kalender. Dennis had laten weten dat-ie – op vraag van velen – de kalender zou laten herdrukken. Tanja Dexters werd woester dan woest, en Dennis’ mediapartners kregen dreigtelefoontjes van Tanja’s advocaat. Ciao kalenderplannen.

Maar… Dennis had natuurlijk nog zelf een exemplaar uit 2000. En toen recentelijk in het nieuws kwam dat baby Pia een peperduur medicijn nodig had en daarvoor zelfs een heuse sms-actie werd opgezet, besloot hij ook wat te doen voor het goede doel. Namelijk zijn eigenste Tanja-kalender veilen. ‘De hoogste bieder mag de kalender ontvangen van Michel van den Brande van ‘The Sky is the Limit’ en de opbrengst gaat naar baby Pia’, liet de man in het zwart nog weten.

Allemaal goed en wel, maar wij vroegen ons af wie er nu uiteindelijk aan de haal ging met de textielloze Tanja Dexters. Wel, dat blijkt Carlo van ‘Carlo Cars’ in Assenede te zijn: hij had 700 euro over voor de kalender en was zo de hoogste bieder.

Wie zich trouwens afvraagt wie de jongedame op de foto is: da’s deze Hasseltse, die af en toe d’r bovenstukje aan de kant gooit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More