Deze Vlaamse schone geeft zichzelf gratis weg tijdens ‘lockdownactie’

“Ik verras al eens graag de mensen”, zo liet ze ons weten.

Vorig jaar in maart ging de godganse aardkloot op slot. Wij moesten in ons kot blijven, en zelfs de Australiërs had to stay in their kot. Toen dachten we allemaal nog dat dit maar voor eventjes zou zijn, maar soit.

Wat doet een mens zoal terwijl hij thuis moet blijven? Inmiddels weten we dat: ‘coronakilo’s is hét woord van 2020 – 2021. Zichzelf volproppen dus. Marc Van Ranst incluis. En dan topdokters, topvirologen en andere toppers maar komen zeggen dat zwaarlijvige mensen meer kans hebben op ernstige symptomen bij een besmetting. Haar nog maar een pizza af, en hou de fitness voor nog een jaartje toe.

Maar goed, we dwalen af. De grootste site voor adult-entertainment ter wereld, P0rnhub, wist dat de mensen toch thuis wat aan sport zouden doen tijdens de lockdown. De disciplines voor de heren: de aap op zijn bakkes geven, de Duitse helm poetsen, doe-het-zelven, handjiven, enkelspel, jeux de boules, met de handkar sjezen, paalwalsen, palingstrippen, stengelzwengelen en vaandelzwaaien. En voor de vrouwen: achtjes draaien, blubben, clitsjoelen, poezelen en de vijver laten vollopen. P0rnhub zorgde toen voor extra inspiratie tijdens deze bezigheden, door hun premium content een maand lang gratis te stellen.

Nanoe Vaesen, die kennen we allemaal een beetje van op Gertje’s boot – en vooral als P-babe van de maand februari. Ze heeft ook – net als tegenwoordig iedereen die een beetje bekend en ruimdenkend is – een OnlyFans-account. Het grote verschil: ons Nanoe durft daar een beetje meer laten zien dan veel andere dames. En omdat we nu alwéér in lockdown zitten, geeft zij dit keer wat gratis weg. Zo’n beetje als die grote site een jaar geleden dus.

“Ik verras de mensen al eens graag”, zo liet ze ons weten. “Tijdens deze lockdown wil ik ze ook iets gunnen, en voor het eerst in twee jaar geef ik mijn content gratis weg.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More