Deze vingergewichtjes maken van jou een geduchte gamer (foto’s)

Wij mannen kennen wel manieren om onze vingers stevig te trainen.

Helaas ziet de vrouw des huizes dat niet altijd zitten, en is het wreed ambetant voor haar terwijl ze de patatten aan het afgieten is. Maar musici, gamers en ja… zelfs atleten, er bestaan andere methodes om wat extra kracht te kweken in die poten van jou.

Want met opgeblazen biceps ben je weinig, als je vingers nog zwakker zijn dan een belofte van Almaci aan Calvo. Denk maar aan een betere grip krijgen op je gitaar of game controller? Of wat te denken van houvast bij rotsklimmen of krachttraining met gewichten?

Hiermee kunnen volgende vingergewichtjes je weleens uit de nood helpen. Gemaakt van roestvrij staal weegt elk gewichtje zo’n 10 gram. Dankzij de hypoallergene non-latex strips kan je maximaal drie stuks aan elke vinger binden.

Behalve het stimuleren van bijvoorbeeld een snellere reactiesnelheid bij het gamen of effectiever pianospelen, zouden de gewichtjes ook een therapeutisch effect hebben voor zij die worstelen met een muisarm.

Of het ook je date naar de zevende hemel kan tillen, moet je zelf maar uitzoeken.

Voor 65 euro koop je een volledige set. Wie durft je nu nog op de vingers tikken?

1

Image 1 of 2

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More