Deze villa is gebouwd op een stukje rots midden in de Caraïbische Zee (video)

Heeft jouw aannemer al flink zitten vloeken om alles waterpas te krijgen? Wel, vertel hem dat het erger kan. Veel erger. 

Dit privé-resort is namelijk gebouwd op de rots ‘Dunbar Rock’ en ligt midden in het Great Mayan Reef op zo’n 70 kilometer van Honduras. Je kan het enkel bereiken met speedboat vanaf het eiland Guanaja. Deze all-inclusive villa is te boeken vanaf 1.400 euro per persoon voor zeven nachten. Eens aangekomen heb je een uitzicht van 360 graden op Sandy Bay.

De villa beschikt over negen luxueuze slaapkamers met elk een eigen balkon, verscheidene lounge terrassen, een infinity pool met bar, massagekamer, fitness en een enorme eetkamer. Het resort wordt voornamelijk geboekt door fervente duikers die de meest heldere wateren ter wereld willen verkennen. Dit resort dat zo kan passen in de volgende Bond-film, wordt dan ook onderhouden door duikspecialisten.

In de prijs zit het ontbijt inbegrepen en de diensten van een schoonmaakploeg. De ideale vakantiebestemming? Wij zijn er rots-vast van overtuigd!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More