Deze versie van Gran Turismo kost 39.400 euro, maar u krijgt er wel wat voor (foto’s)

De introductie van de eerste race-simulator voor Playstation 4 moet een beetje speciaal zijn, toch?

Racefanaten aller landen kunnen in hun handjes wrijven, want de nieuwe Gran Turismo ligt eindelijk in de winkel. Voor die gelegenheid komt Sony met een wel heel speciale versie. Eentje die 39.400 euro moet kosten.

Wat krijgt u daar voor in de plaats? Ten eerste het spel natuurlijk. Maar ook een abonnement voor twaalf maanden Playstation Plus, zodat u uw online-kameraden kunt uitdagen. Voorts een Gran Turismo-stuur en pedalen, een zetel, een VR-bril en zelfs een televisiescherm van Sony, zodat u uw digitale races zo echt mogelijk kunt beleven.

Maar het strafste van allemaal? Niet die twee Japanse bloempjes van op de foto, maar wel de auto. Jawel: de net vernieuwde Mazda MX-5 die u – uiteraard – ook in de nieuwe Gran Turismo kunt rijden en die voor de gelegenheid een leuke trim kreeg.

Of dat een goeie deal is? Voor een verzamelaar wel. Maar als u weet dat u voor 22.690 euro al een gloednieuwe MX-5 meeneemt bij de dealer, dan denken wij dat u zelf het pakketje heel wat goedkoper kunt samenstellen.

4

Image 4 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More