Deze vandalen waren met de laatste jonagolds aan de haal

Wij vonden de daders: het was niet de schuld van die ‘dikke teef’.

Er was eens… een gepensioneerde die naar de Aldi in Veurne ging en daar verbijsterd tot de conclusie kwam dat er geen jonagold-appelen meer waren. Het personeel in die Aldi kreeg heel wat verwensingen en scheldwoorden naar het hoofd geslingerd.

Het hele gedoe werd gefilmd door een andere Aldi-bezoeker, die de beelden via zijn social media deelde. In een mum van tijd gingen de beelden vervolgens het wereldwijde web rond.

Inmiddels heeft het gepensioneerde scheldkanon een klacht ingediend tegen de filmer van dienst, wegens schending van de privacy.

En wij, wij ontdekten nu dat die ‘dikke teef’ van den Aldi er eigenlijk niet veel aan kon doen dat de jonagolds op waren. Het waren verdorie die rekels van Loonse Stroop, die met de laatste appels weg waren. Ze zetten het zelfs op hun Facebook:

Aan de boze meneer uit de Aldi: onze excuses dat we met alle Jonagold appels zijn gaan lopen.

Elke van onze 17 stroopsmaken bestaat nu eenmaal uit 30% appels van eigen bodem, waaronder de lekkere en gezonde Jonagold.

Aan onze heerlijke stroop kan je wel duidelijk ‘rieken’ dat er nog voldoende appels in voorraad waren.

Kom zelf maar eens proeven in onze fabriek. Elk ‘onnozel kalle’ weet dat wij de lekkerste appelstroop van het land hebben.

Aan de boze meneer uit de Aldi: onze excuses dat we met alle Jonagold appels zijn gaan lopen.

Elke van onze 17…

Geplaatst door Loonse Stroop op Maandag 18 januari 2021

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More