Deze uitspraak van Trump, overtreft al zijn andere

Eigen lof.

De VS zijn op weg om de kaap van 200.00 coronadoden te overschrijden. Er worden aan de andere kant van oceaan een kleine 50 nieuwe corona besmettingen per minuut geteld. Trump ziet daarin de hand van god. Niet alleen in de pandemie zelf, maar ook in de rol die god er voor hem in bedacht.

“Weet je wat het is?” vroeg Trump aan zijn publiek tijdens een campagnebijeenkomst in de staat Minnesota. “Het is God, die me test.”

Trump vertelde aan zijn toehoorders over het “economische wonder” dat hij zou hebben verricht voordat het Chinese virus heel de wereld op zijn kop zette. “We hebben de beste economie in de geschiedenis van de wereld opgebouwd “, vertelde hij. Vervolgens beschreef hij een gesprek dat hij met god had gehad over zijn prestatie. “Je weet dat het je één keer is gelukte, zei god. En ik zei: ‘heb ik het niet geweldig gedaan, God? Ik ben de enige die dat kon doen’.”

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More