Deze tafeltennistafel kent totaal andere maar kleurrijke spelregels (video)

De laatste doet het licht uit.

Dat is zeker het geval bij de De-Illuminating Table Tennis tafel. Op het eerste zich een standaard tafeltennistafel, maar als je eenmaal de schakelaar aanzet verandert deze tafel in een ware disco. Het dansen echter doe je best na de overwinning, want al de lichtgevende vlakken op beide kanten van de tafel hebben namelijk een doel.

Elk vlak beschikt over een gevoelige sensor die kan registreren wanneer er een pingpongballetje op terechtkomt. Is dit het geval, dan worden de lichten van het vlak meteen gedimd.

In tegenstelling tot de traditionele tafeltennis wordt de winnaar hier dus niet bepaald door het aantal punten, maar door de degene die erin slaagt alle gekleurde vlakken van de tegenstander uit te schakelen.  De tafel beschikt over verscheidene moeilijkheidsgraden. Zo kan je de tafel indelen in 24 kleurrijke vlakken of voor de experts zelfs tot 60 vlakken. Of je kan opteren voor de light chasing challenge, waar de tafel telkens aangeeft waar de bal heen te meppen.  

De tafel zet je rekening ook meteen in het rood: 7000 euro.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More