Deze stijlvolle pooltafel mag niet ontbreken in uw mancave (foto)

Bij tafelvoetbal is het wel eens de traditie dat de verliezers onder tafel moeten doorkruipen. Wel, dit is nu ook perfect mogelijk wanneer u tien spelletjes pool achter elkaar verliest op deze pooltafel.

Maak kennis met de luxueuze HWG pooltafel, ontworpen door Daniel Finkelstein. De pooltafel is uniek in zijn soort en werd aangevraagd door het William Gray hotel in Montreal, Canada.

De tafel is gebouwd op een roestvrije stalen frame, de randen zijn afgewerkt met Calcutta-marmer, de pockets zijn voorzien van leder van de beste kwaliteit en de voering is gemaakt van een grijze vilt die vervaardigd werd uit houtskool. De tafel is het parelstukje in de lounge van het hotel. Interesse in een identieke pooltafel voor uw huiskamer of mancave? U kan altijd meneer Finkelstein eens contacteren, maar iets zegt ons dat het prijskaartje ervan uw spaarboekje wel eens wreed kan pijn doen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More