Deze sportjournaliste geeft je een oogblessure (foto’s)

Het meest sexy weermeisje kenden we al even. Maar na grondig zoeken kunnen we ook zeggen dat de aantrekkelijkste sportjournaliste op deze aardkloot bekend is.

Al is ze naast presentatrice in Argentinië waarschijnlijk ook bekender als weervrouw. De rondborstige blondine María Sol Pérez praat al enkele jaren de kijkers van TyC Sports Argentine bij over hittegolven, met haar hoogst indrukwekkende hoge drukgebieden. Daarnaast presenteert ze ook een sportprogramma.

Dat doet ze vaak in niet bepaald verhullende kleding, wat haar populariteit in het voetbalgekke Zuid-Amerikaanse land de afgelopen jaren flink liet toenemen.

Naast een mooie verschijning is ze ook een succesvolle zakenvrouw.  Zo liet ze haar billen verzekeren tegen alle risico’s. Mocht er iets gebeuren met haar achterwerk, strijkt ze  maar liefst 100.000 euro op. Ze doet ook jaarlijks zeven zaalshows, een contract waarvoor ze 325.000 euro incasseert. De kans dat Argentijnse mannen die niet op de hoogte zijn van de #metoo-beweging het gemunt hebben op haar strakke achterste is volgens Pérez reëel.

In ieder geval, mag ze altijd bij ons eens de buitenspelregel komen uitleggen.

View this post on Instagram

Miércoles ☀️

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on

View this post on Instagram

GRACIAS PUERTO MADRYN

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More