Deze spiegel geeft je kledingadvies op maat (video)

Jouw eigen ‘Jani’ in huis maar zonder die snappy attitude? Of Frank Deboosere zonder het ochtendgrijs? Wakker worden met je favoriete liedjes?

Allemaal perfect mogelijk nu, dankzij de DUO Smart Mirror. Een spiegel die aangestuurd wordt door kunstmatige intelligentie, kan spreken en luistert naar de naam Albert. Niet tevreden van de stem van deze Einstein? Geen probleem, je kan de spraakassistent veranderen van naam, geslacht, accent en stem.

Muziek streamen, op de hoogte blijven van het laatste nieuws, apps openen, foto’s nemen, filmpjes bekijken, de verlichting in je huis aansturen: deze slimme spiegel kan het allemaal. Is je spiegelbeeld niet om aan te zien, geen nood aangezien je de reflectie kan veranderen in een wallpaper naar keuze.

Maar waar we het meest van opkijken is de prijs. Voor slechts 375 euro haal je de spiegel in huis. Eindelijk is je vrouw niet langer de persoon meer in huis die alles beter weet.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More