Deze sexy biker heeft een zeer bizar geheim (video)

Begin maart werd de Vlaming Chris Umé opeens wereldnieuws.

Zijn deepfake filmpjes, waarin een levensechte Tom Cruise golft, lacht, valt en een bril opzet, gingen de wereld rond. De visual effects-artist uit het Limburgse Paal sloeg iedereen met verstomming door feilloos het gezicht van Cruise te plakken op dat van een acteur. 

Deze faceswapping technologie is tegenwoordig zo geavanceerd, dat je met het blote oog nauwelijks nog kan onderscheiden wat echt is en wat niet. Vraag maar aan de volgers van de jonge, sexy motorchick @azusagakuyuki op Twitter.

Deze Japanse babe heef iets meer dan 18.000 volgers en tweet op haar account over haar liefde voor motors. Maar wat blijkt? Het is allemaal nog nepper dan een Antwerpse vzw.

Zo postte de influencer onlangs een foto van haar motor, waar in eerste instantie niets mee aan de hand leek te zijn. Totdat meerdere mensen begonnen in te zoomen op de achteruitkijkspiegel en een oudere man met een smartphone opmerkten.

Een Japanse tv-show besliste om grondig uit te zoeken hoe de vork in de steel zat, en dat er sprake was van een steel werd al snel duidelijk. De snelle meid blijkt namelijk een 50-jarige man te zijn die de app FaceApp gebruikte om zo meer volgers te lokken.

Als je moet kiezen tussen een hete juffrouw op wielen of een kerel in zijn mid-life crisis, dan is de keuze snel gemaakt. Zelfs ontmaskerd, blijft Azusagakuyuki (wiens echte naam Zonggu is) rustig doorgaan met haar zijn bedrog op de social media.

Moraal van het verhaal? Doe eerst wat onderzoek eer je die tube glijmiddel en doosje met Kleenex bovenhaalt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More