Deze sexy actrice zal in de huid van lesbische Batwoman kruipen in nieuwe serie (foto)

Een passionele seksscène tussen Batwoman en Catwoman die zo hevig is dat Batmans cape zijn opwinding niet kan verbergen? Niet langer een fantasie van nerds,  want wie weet wat het lesbische personage Kate Kane allemaal van plan is in de nieuwe serie over Batwoman.

Het is trouwens de eerste keer dat een openlijk homoseksueel personage de hoofdrol zal spelen in een superheldenreeks. De reeks wordt ontwikkeld voor de Amerikaanse zender The CW. De hoofdrol zal vertolk worden door de actrice Ruby Rose, die we al kennen uit uit Orange is The New Black, een serie vol lesbische relaties.
 
Batwoman zal zich in hetzelfde universum afspelen als ArrowThe FlashSupergirlLegends of Tomorrow en Black Lightning. Batwoman werd in de jaren vijftig als liefje van Batman geïntroduceerd om geruchten over zijn homoseksualiteit te ontkrachten. Niet dat zijn sidekick Robin er echt wakker van ligt. In 2006 kwam ze opnieuw voor in de strips van DC, deze keer als de Kate Kane. 
 
De Australische Rose is zelf trouwens ook niet vies van het vrouwelijk geslacht. De makers van de serie wilden graag een lesbische actrice casten om Batwoman te spelen. Missie geslaagd!
 
 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More