Deze robot tekent voor u een gewenste figuur op de muur (video)

Slecht nieuws voor artiesten die gespecialiseerd zijn in muurkunst. Ook hun jobs zijn bedreigd door de opmars van intelligente robots.

Scribit heeft al meer dan 300.000 euro opgehaald op Kickstarter en dat is geen toeval. Het is dan ook een geniale uitvinding. Deze robot, ontworpen door MIT-hoogleraar Carlo Ratti, is verbonden met uw smartphone. U selecteert of downloadt een foto met de app en de robot kopieert deze afbeelding op de muur. 

Bent u de tekening na een tijdje beu gezien? Geen nood, want Scribit kan ook de tekeningen weer van de muur gummen. Dit doet het apparaat door de muur te verhitten, waardoor de stiftstrepen verdwijnen. Het kleuren gebeurt met vier verschillende standaardstiften die slechts een paar euro kosten om te vervangen. Dankzij de ingebouwde motoren kan het apparaat zich optrekken aan twee touwtjes aan de muur.

Bent u geen fan van tekeningen? Het weerbericht, een nieuwsoverzicht of zelfs een Twitter-stream kunt u ook laten tekenen.

Als u zeer snel bent kunt u voor 300 euro nog eentje reserveren op Kickstarter.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More