Deze robot raapt alle hondenpoep van je tuintje (video)

Niets zo leuk als kunnen opscheppen in je buurt met een propere groene tuin, minder leuk als je constant bruine rakkers van de dierlijke soort moet opscheppen.

Want als de poedel van de overburen om de haverklap zijn behoefte komt doen op je prachtige gazon is het wel even balen. Een stevige trap tegen zijn achterste doet meestal wonderen, maar dat doet helaas de innerlijke Michel Vandenbosch in velen ontwaken en eer je het weet puilt je brievenbus uit met de nodige dreigementen.

Neen, dan toch liever een diervriendelijke manier aanspreken. Daar er tegenwoordig voor alles wel een robothulp in te schakelen is, is de volgende uitvinding dan ook geen echte verrassing. Het Amerikaanse bedrijf Beetl heeft namelijk een rijdende robot ontwikkeld die hondenpoep detecteert, opraapt en afvoert.

De Beetl schept de drol op en voert het af naar een voorgeprogrammeerde verzamelplaats, zoals de voordeur van de overbuur.  Sensoren in de robot detecteren voorwerpen of personen. Als deze te dichtbij komen, dan stopt de robot, dus je tuinkabouters zijn nog even veilig. 

Na het afvoeren van hondenpoep reinigt de robot zich met een speciale vloeistof. De robot gaat hierdoor geen blijvend geurtje hebben, aldus de fabrikant.

De prijs is op aanvraag,

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More