Deze pikante scène uit The Big Bang Theory zullen Britse kijkers nooit te zien krijgen (video)

The Big Bang Theory is bezig aan het twaalfde en laatste seizoen. De eerste aflevering werd in 2007 uitgezonden.

De serie is al goed voor een paar records. Zo werd begonnen aan de opnames van de 276ste aflevering, waardoor het de langstlopende sitcom ooit in de VS werd. De show pakte het record af van Cheers. Die serie uit de jaren 80 kwam tot 275 afleveringen.  Ook mocht acteur Jim Parsons (Sheldon Cooper) zich voor het vierde jaar op rij de bestbetaalde tv-acteur noemen met een jaarsalaris van 23 miljoen euro. Maar ook zijn collega’s moeten niet echt onderdoen, want zij staan ook allemaal in de top vijf met slechts een paar miljoen euro minder.

Mopjes over nerds, comics, wetenschap en klungelige romantische relaties hebben deze gasten de afgelopen twaalf jaar zeker geen windeieren gelegd. Of de serie ook even populair zal zijn in herhalingen als Friends zal de tijd uitwijzen. Eén ding is alvast zeker. De kijkers uit Brexit-land zullen voor één welbepaalde scène hun toevlucht moeten zoeken naar het internet, of de BluRay-collectie aanschaffen.

Want de aflevering waar de kamer van Sheldon volledig is getransformeerd in een SM-kelder en waar Penny in een sexy rode corset haar vriendje Leonard vastbindt aan de muur in een lederen harnas, is nog steeds gebannen in het Britse tv-landschap wegens te choquerend. De hele scène blijkt uiteindelijk maar een droom van Sheldon te zijn.

De preutse Britse tv-bazen waren vooral van mening dat het diepe decolleté van Penny de jonge kijkertjes iets te veel zou kunnen afleiden, of weleens voor een big bang in de broek zou kunnen veroorzaken. Kan iemand premier May opbellen en zeggen dat dit het jaar 2019 is en niet 1919?

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More