Deze piepjonge bankzitter bij Leicester City is de rijkste voetballer ter wereld (foto)

Volgens het zakenblad Forbes heeft Cristiano Ronaldo zo’n 285 miljoen euro aan spaarcentjes. Zijn concurrent Lionel Messi is met 260 miljoen euro ook al niet bepaald een sukkelaar. Indrukwekkende bedragen voor ons, maar klein bier voor de tienerjongen Faiq Bolkiah van Leisester City. 

De negentienjarige middenvelder tekende in maart 2016 een driejarig contract bij Leicester City. Daar zal hij allicht wel wat verdienen, maar echt nood heeft hij er niet aan. Faiq Bolkiah is namelijk de zoon van de Prins van Brunei, Jefri Bolkiah. Neef Hassanal Bolkiah is dan weer de huidige sultan van het olie- en gasrijke land. 

Om u een beeld te geven van hun rijkdom: Hassanal Bolkiah heeft een privéverzameling van maar liefst zevenduizend luxe- en sportwagens. Vader Bolkiah geeft maandelijks dan weer zo’n vijftig miljoen dollar per maand uit aan onnozelheden. Zo betaalde hij ooit dertien miljoen dollar om Michael Jackson te laten zingen op de verjaardag van zijn zoon. 

Maar gelukkig staat Faiq Bolkiah met zijn beide voeten op de grond. Hij heeft maar een droom: profvoetballer worden. En als hij nooit een Gouden Schoen wint… zal hij er wel eentje kopen zeker?

 

The babies 🐯😍

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (فائق) (@fjbolkiah) on

Happy Father's Day, Love you ❤.

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (فائق) (@fjbolkiah) on

🇧🇳

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (فائق) (@fjbolkiah) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More