Deze opbergbox is perfect voor je motor tijdens de winter

Motorrijden in de winter of de motor een paar maanden op stal zetten?

In dat laatste geval wil je natuurlijk dat je schatje veilig en wel staat opgeborgen vandalen, pikkendieven en extreme vriestemperaturen er niet bij kunnen. In dat geval is het aanschaffen van de BikeBOX 24 van het Duitse CNC Technik geen slechte investering.

Je zet jouw motor vast in de BikeBOX 24 door middel van een instelbare voorwielklem. In de zijwand zijn tegen regenwater afgeschermde ventilatieopeningen aangebracht om condensvorming te voorkomen. De opslagruimte biedt dankzij z’n ruime afmetingen van 2,5m x 0,97m x 1,50 m  ruimte aan de meeste motorfietsen.

Het geheel is ook eenvoudig op een aanhanger te plaatsen zodat vervoer van jou motor, quad of scooter stijlvol en veilig verloopt van punt A tot punt B.

De standaard box kost zo’n 3490 euro.  Kostelijk wel, maar jouw prijsbeest veilig achterlaten met een gerust geweten is dan weer onbetaalbaar.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More