Deze nieuwe Temptation-presentatrice spat straks van je scherm af

Temptation-Island krijgt nieuwe presentatoren en een nieuwe format.

Dit najaar komt Play5 opnieuw met de grote relatietest: ‘Temptation Island’. En er is een en ander veranderd. De verleiding zal niet langer enkel en alleen lichamelijk zijn, de ‘mindfuck’ wordt belangrijker dan ooit. De deelnemers doen mee om twee grote vragen over hun eigen relatie te kunnen beantwoorden. Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter past? Net zoals in het klassieke format worden de partners van elkaar gescheiden en komen ze in contact met singles. Maar die singles zijn deze keer wel écht zelf ook op zoek naar de liefde. Ze gaan niet langer naar het ‘Verre Oosten’, maar naar Puglia in Italië. Ook de naam ondergaat een kleine verandering en wordt: ‘Temptation Island: Love or Leave’.

De makers hebben de spelregels dus wat aangepast omdat in de laatste edities er teveel koppels waren die het spel té zeer beheersten en niet langer een relatietetst ondergingen, maar deelnamen aan een spel om bekend te worden.

En dat is niet het enige wat er verandert. Het programma krijgt ook twee nieuw presentatoren. Voor Vlaanderen is dat niet langer Annelien Coorevits, maar Viktor Verhulst. Hij krijgt het gezelschap van de Nederlandse Monica Geuze. Victor hoeven we aan Vlaanderen niet voor te stellen, maar Monica!? Monica Geuze is 25 jaar, blogger, auteur en presentatrice, en in een vorig leven ook dj. Ze had relaties met zanger Lil’ Kleine en voetballer Lars Veldwijk. En…ze is bloedmooi. Van een temptation gesproken.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More