Deze meisjes kicken op een stevige mep (video)

Maar ze willen ook nog iets heel anders…

‘Slap fighting’ of ‘slap-boxing’ is bij ons nog niet echt doorgebroken. Het is (voorlopig) nog een voornamelijk Russische ‘sport’. Het is heel simpel, je staat tegenover mekaar en geeft de ander met de vlakke hand een mep in het gezicht. Rondom staan dronken mensen je aan te moedigen. Wie onderuit gaat verliest. Vasily Kamotsky is de absolute meester in het genre. Een Russische beer die menig tegenstander met één mep de andere kant van de kamer laat zien.

Niet echt een sport waar in meisjeskamers van wordt gedroomd, zou je denken. Mis poes, er zijn ook vrouwen die houden van een flinke tik. Gisteren namen twee lieve meisjes, die luisteren naar de klinkende namen Esmeralda Godlewska en Anastasiya Yandaltsava, het tegen mekaar op. Voor wie het weten wilt, Esmeralda won.

De dames voegden echter iets extra toe aan hun kamp. Nog nooit gezien bij de mannen: zij gaven mekaar zowaar een kus. Nuja, we betwijfelen of we Vasily Kamotsky zijn tegenspeler willen zien tongen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More