Deze man is verkozen tot meest sexy kletskop ter wereld (foto)

Vin Diesel? Patrick Stewart? Stan Van Samang?

Ze delen allemaal eenzelfde eigenschap. Geen voorliefde voor witte sokken, maar een acuut gebrek aan haarfollikels. En dat moet niet noodzakelijk negatief zijn. Neem maar eens een kijkje naar deze vijf wetenschappelijke voordelen van een kale knikker.

Er bestaat zelfs tegenwoordig een haarborstel voor de Lambik-fanclub. Het volgende feit is ook allesbehalve bij de haren gegrepen, maar de meest sexy kale man ter wereld is niet meteen iemand die je verwacht. Een onderzoek van het Britse cosmetische chirurgiebedrijf Longevita heeft uitgewezen dat niemand minder dan prins William online het vaakst als ‘sexy’ werd omschreven.

Uit onderzoeken over zoekopdrachten naar kale mannen werd William maar liefst 17,6 miljoen keer ‘sexy, heet of aantrekkelijk’ genoemd. Hij laat daarmee de nummer twee in de lijst, bokser Mike Tyson, met 8,8 miljoen vermeldingen ruim achter zich. Acteur Jason Statham maakt de top drie met 7,4 miljoen resultaten compleet.

Andere kale mannen die een plek in het lijstje verdienen, zijn Pitbull op de vierde plaats, gevolgd door Michael Jordan, Floyd Mayweather, John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson en Vin Diesel.

Geen haar op het hoofd van de onderzoekers dat er aan dacht ook Charles Michel in het lijstje op te nemen. Schandalig.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More