Deze laptop heeft maar liefst zeven schermen (foto’s)

Stel, je wil tijdens je lunchpauze checken of deze dertig adult-actrices wel echt furore gaan maken in 2021.

Zoveel filmpjes, zo weinig tijd. Dan is deze laptop misschien wat voor jou. Thuiswerkers kunnen er over meespreken: soms kom je niet alleen ogen tekort, maar ook schermpjes.

De Expanscape Aurora 7 laptop biedt soelaas. Het hoofdscherm van de Aurora 7 is een 17,3 inch 4K-scherm. De laptop heeft nog drie van die schermen: eentje recht boven het hoofdscherm, twee rechtopstaand aan de zijkanten. Bovenaan die staande zijschermen zit telkens nog eens een liggend 7-inch scherm met een 1200p-resolutie. Daarmee komt het aantal schermen op zes: het zevende scherm zit op de polssteun naast de trackpad. Het gaat om een 7-inch touchscreen.

Het monster weegt met 12 kilo zo’n tien keer meer dan de gemiddelde laptop. Dat gewicht is deels nodig om het grote aantal schermen rechtop te kunnen houden. Opgevouwen is de laptop 11 centimeter dik, en meet het apparaat 34 bij 51 centimeter.

Tot zover het uiterlijk, maar wat schuilt er binnenin? Wel, de laptop gebruikt een negende-generatie Intel i9-chip, heeft 64GB werkgeheugen en een Nvidia GTX 1060-videokaart.

Het prototype kan 28 minuten tot een uur op de accu werken tot die leeg is.

De prijs is nog niet bekend, maar de doelgroep wel: professionele gebruikers zoals datawetenschappers, cyberveiligheidsexperts en beurshandelaren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More