Deze kerel draagt de grootste trouwring ter wereld (video)

Ze zeggen weleens dat een trouwring de kleinste handboei ter wereld is.

In het geval van de 58-jarige Amerikaan Jeff Dabe is zijn trouwring bijna even groot als een echte handboei. Wat wil je, als je voorarmen een omtrek van 49 centimeter hebben en je ringvinger een omtrek heeft van 12 centimeter.

Zulke kolenschoppen heeft hij niet gekregen door te surfen naar volgende dames, maar Moeder Natuur heeft hem een… euhm handje geholpen in het leven. Dabe kan een basketbal vasthouden in elke hand. Terwijl de gemiddelde ringmaat voor een man 21 is, is die van Dabe maar liefst 30.

De universiteit van Minnesota heeft zelfs al onderzoek gedaan naar de bijzondere fysieke kenmerken van de levensechte Popeye, maar vond geen afwijkingen als elefantiase (olifantsziekte) of gigantisme. 

En als leven je citroenen geeft, kan je ze met zulke poten gemakkelijk uitknijpen tot de laatste druppel. Dat is precies wat den Jeff deed. Hij doet al sinds de jaren 80 mee aan armworstel-toernooien. Maar in 1986 ging het mis en blesseerde hij zijn rechterarm. Pas in 2012 begon hij er weer aan, maar deze keer met zijn linkerarm. Hij werd kampioen van de staat Minnesota en mocht zo deelnemen aan de competitie van de World Armwrestling League dat plaats vind overal in de VS.

Voorlopig loopt zijn carrière als professionele armworstelaar nog niet uit de hand en amuseert hij zich kostelijk. Zo niet, zijn we er zeker van dat hij nog iets achter de hand heeft, alleen kunnen we het jammer genoeg niet zien wat.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jeff Dabe (@jeffdabe)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jeff Dabe (@jeffdabe)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jeff Dabe (@jeffdabe)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More