Deze Italiaanse eilanden zijn een bedevaartsoord voor geile koppels (foto’s)

‘De atollen van de vruchtbaarheid’ worden ze genoemd. Stromboli en Filicudi zijn twee eilanden die tot Sicilië behoren, en erg populair bij pasgetrouwde koppels met een kinderwens of mensen die hun libido wat willen opkrikken.

Laten we meteen duidelijk zijn: wij hebben niet bepaald kweekdrang of een slappe stengel nodig om op reis te gaan naar zo’n paradijselijke eilanden. Als je naar onderstaande foto’s kijkt begrijp je dat meteen. Maar blijkbaar is er door de jaren heen dus een soort legende ontstaan rond deze locatie.

De lokale bevolking noemt het een ‘bedevaartsoord voor de seks’. Een geile versie van Scherpenheuvel zeg maar. Er zouden een heleboel magische of afrodiserende krachten spelen op de eilanden.

Uiteraard is dat niet meer dan een gewiekste marketingtruc, maar het verhaaltje zit wel goed in mekaar. Of het nu gaat over de actieve vulkaan, de rots die vaag aan een mannelijk lid doet denken, of de zeldzame plant die met zijn unieke geur het libido zou aanwakkeren, voor elke bezienswaardigheid is er wel een goede uitleg gevonden.

Maria Puglisi, een plaatselijke wijnhandelaar zei het zo: “Het is een zeer sensuele plek, een eiland van vuur en passie. Elke keer als de top uitbarst voel je de erotische vibraties. Het is alsof de vulkaan in je lichaam explodeert”. Niet slecht… Als het over een uitbarstende top gaat luisteren we toch altijd net iets aandachtiger.

We zouden ook nog kunnen beginnen over de ‘grotten der vruchtbaarheid’ of de oude wijvendrankjes die de fertiliteit zouden bevorderen, maar het is ondertussen wel duidelijk. Alles op deze eilanden is erop gericht om de toeristen in een geile stemming te brengen. En als het aan ons ligt, is dat op zich al een bezoekje waard.

Moest je nog niet overtuigd zijn, kijk dan maar eens naar onderstaande foto’s.

01

Image 1 of 8

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More