Deze huismoeder werd verkozen tot MILF van het jaar (foto’s)

In Las Vegas werden onlangs de Oscars van de adult-filmindustrie uitgereikt de AVN Awards.

Je kan HIER lezen welke film ging lopen met prijs voor grappigste titel.

De uitreiking was onderverdeeld in meer dan 160 categorieën, van natuurfilmsterren tot speeltjes. We kunnen ons best inbeelden dat je als vader apetrots bent wanneer je dochter wint in de categorie Best Anal Scene. Of wie te danken als je een beeldje voor Best Double Penetration Scene in ontvangst mag nemen? Het was in ieder geval weer een leuke bedoening, daar in het Hard Rock Hotel.

Desondanks we graag met jullie alle winnaars van de 1260 categorieën zouden willen overlopen, denken we niet dat jullie internetgeschiedenis-verwijderingssoftware dat aankan. Best daarom dat we ons focussen op de belangrijkste winnares, namelijk die van ‘MILF Performer of The Year‘, en die ging dit jaar naar de rijpe Alexis Fawx.

Deze 46-jarige juffrouw uit Pennsylvania ziet er uit als de onschuldige buurvrouw, maar ze heeft haar benen al meer succesvol gespreid dan jouw moeder het hoeslaken over het bed. Denk maar aan haar klassiekers als Lesbian Adventures: Older Women, Younger Girls of My Stepson Is Evil.

Leuk weetje: miss Fawx is nog steeds vrijgezel. Op een oude fiets moet je het leren en deze heeft zo te zien nooit last van een lekke band. Ga ervoor.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More