Deze heel bijzondere ex van Michael Jackson staat te koop (foto’s)

Bijzonder, want zo rijden er geen twee rond.

Er heeft nooit een dakloze Testarossa de Ferrari-fabriek verlaten. En toch staat er een Ferrari Testarossa Cabriolet te koop in Florida. Dat zit zo. In de jaren tachtig voerden Pepsi en Coca Cola een heuse strijd om de grootste te zijn. Bij Pepsi wisten ze niemand minder dan Michael Jackson te strikken als ambassadeur van het merk.

Maar bij Coca Cola zaten ze natuurlijk ook niet stil en dus moesten de reclamespots steeds specialer worden. In een van die filmpjes scheurde The King of Pop rond met een zwarte Ferrari Testarossa cabriolet. Die bestond eigenlijk niet: speciaal voor de clip werd een Testarossa onthoofd. En die staat nu te koop bij MotorGT in Fort Lauderdale. Vraagprijs? 799.000 dollar. Zo’n 673.000 euro dus.

Niet dat dit de enige topless Testarossa ter wereld is. In 1985 bouwde Pininfarina ook nog vijf roadsters van de Testarossa. Maar die kregen ook een aangepaste achterkant, zodat de verhoudingen van de wagen bleven kloppen.

1

Image 1 of 18

 

Dit is de clip waarin de onthoofde Testarossa meespeelt:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More